DETALJI UŽASA U ŠKOLI U OSTRUŽNICI! Učenik (14) pokušao da se ubije zbog ljubavi?!

Izvor: Press, 29.Jan.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI UŽASA U ŠKOLI U OSTRUŽNICI! Učenik (14) pokušao da se ubije zbog ljubavi?!

Dečak M. V. (14), učenik osmog razreda Osnovne škole "Karađorđe" u Ostružnici kod Beograda, u petak je pokušao da se ubije u školskom WC-u, popivši šaku lekova za smirenje "bromazepam"! Njegovi drugovi kažu da je M. V. bio očajan jer ga je ostavila devojka! Hitno je prevezen u bolnicu, gde su mu lekari spasli život
- Ubrzo je izgubio svest i pao. Pronašao ga je jedan školski drug i pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pomoć. Dečak je brzo prevezen u bolnicu, gde mu je konstatovano lakše trovanje i nije u životnoj opasnosti. Tokom istrage utvrđeno je da je dečak pokušao da digne ruku na sebe zbog neuzvraćene ljubavi. Angažovan je i psiholog, koji bi trebalo da pomogne dečaku - kaže naš izvor.
Školski drug nesrećnog dečaka potvrdio nam je da je on patio zbog neuzvraćene ljubavi.
- Bio je neko vreme u vezi s tom devojčicom, a onda su pre nekoliko dana raskinuli. M. V. ju je mnogo voleo, nije to krio, ali niko od nas, njegovih drugova, nije ni pomislio da će pokušati da se ubije zbog nje - kaže ovaj dečak, kog smo u petak zatekli u dvorištu škole.
Na drugoj strani, direktorka škole Emilija Rajić Matić u petak je negirala da je njen učenik pokušao samoubistvo, tvrdeći da je M. V. imao epileptični napad.
- On je primljen zbog krize svesti. Nakon analiza i dijagnostike dati su saveti za dalje lečenje, a dečak je upućen na pregled kod specijaliste u drugu instituciju - izjavio je on.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.