DETALJI UŽASA U JAKOVU! Dečak (13) sam otišao u policiju i prijavio majku da ga je tukla oklagijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 20:15

DETALJI UŽASA U JAKOVU! Dečak (13) sam otišao u policiju i prijavio majku da ga je tukla oklagijom

Dečaku su konstatovane povrede.

Dečak (13) iz Jakova, koji je zadobio povrede kada ga je, kako se sumnja, majka pretukla oklagijom, sam ju je prijavio policiji i optužio za porodično nasilje.

Kako mediji prenose nezvanično saznaje, dečak je sa vidljivim povredama po nogama došao u policiju i prijavio da ga je majka 30. avgusta pretukla oklagijom.

Mališan je potom prebačen u Univerzitetsko dečiju bolnicu u Tiršovoj, gde su mu konstatovane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lakše povrede.

Protiv majke (33) biće pokrenuta prijava zbog nasilja u porodici, a kako saznajemo o čitavom slučaju obavešten je i Centar za socijalni rad.

Prema nezvaničnim saznanjima, majci su određene mere zabrane prilaska i komunikacije sa sinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.