DETALJI UŽASA U ČAJETINI: Pitao sam gde je Milina, a on je samo pomerio jorgan ispod kog se pojavila njena glava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI UŽASA U ČAJETINI: Pitao sam gde je Milina, a on je samo pomerio jorgan ispod kog se pojavila njena glava!

Bio sklon alkoholu.

Mijailo Stopić (68) osumnjičen je da je nožem ubio Milinu (62), uvio njeno telo u jorgan, pa pokušao i sebe da zakolje, ali je preživeo.

Mijailo Stopić (68)osumnjičen je da je prekjuče nožem zaklao suprugu Milinu (62), a zatim i sebe isekao po vratu u kući u selu Rožanstvo kod Čajetine. Telo ubijene žene nađeno je u hodniku, umotano u jorgan, a Mijailo je u teškom stanju prebačen u užičku bolnicu.

Motiv brutalnog porodičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zločina još se utvrđuje.

- Kad sam pitao Mijaila gde je Milina, on je podigao jedan kraj jorgana ispod kog se pojavila glava mrtve Miline - rekao je jedan od komšija.

Stopići su, inače, živeli u zabačenom zaseoku, a do njihove kuće se dolazi makadamskim putem. Mijailo i Milina su bili sami u toj kući, a njihove dve odrasle ćerke žive u Arilju.

Meštani sela Rožanstvo žale za Milinom i kažu da nije bilo vrednije i poštenije žene u tom kraju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.