DETALJI TRAGEDIJE U SEVOJNU! Radnik davao znake života, ali nije izdržao - eksplodirala cev

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 18:32

DETALJI TRAGEDIJE U SEVOJNU! Radnik davao znake života, ali nije izdržao - eksplodirala cev

Inspektori policije rade na tome da utvrde šta je dovelo do eksplozije u krugu firme "Rad Rašo", gde je danas poginuo J. Ć. (59) iz Užica, jedan od radnika.

Do nesreće je došlo danas oko 14:30 časova dok je J. Ć. koji je radio kao varilac sekao cevi. Prema nezvaničnim informacijama, u cevi koja je eksplodirala usmrtivši radnika bilo je nešto, nije potvrđeno šta, što je dovelo do eksplozije.

Ulaz u krug firme "Rad Rašo" je zabranjen, policijska vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ga napustila, a kolege poginulog ne žele da daju izjavu o ovom tragičnom događaju.

Nakon detonacije koja je potresla Sevojno, na lice mesta je brzo stigla hitna pomoć i J. Ć. koji je još davao znake života povezala prema bolnici u Užicu. Ubrzo pošto je sa teškim telesnim povredama primljen u bolnicu, radnik iz Užica je preminuo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.