DETALJI TRAGEDIJE U KOJOJ JE STRADAO SREDNJOŠKOLAC: Ubio ga je najbolji drug? Posvađali su se, udario ga je, više se nije probudio...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 12:35

DETALJI TRAGEDIJE U KOJOJ JE STRADAO SREDNJOŠKOLAC: Ubio ga je najbolji drug? Posvađali su se, udario ga je, više se nije probudio...

Koprivničko-križevačka policija izvestila je jutros da je uhapsila jednu osobu nakon smrti 16-godišnjaka u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom.

U nedelju oko 1:23 policija je postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Križevci da pružaju lekarsku pomoć 16-godišnjaku u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom. Mladić je nakon pružene lekarske pomoći naknadno umro. Policija je izvestila da je uhapšena jedna osoba pa se sprovodi kriminalističko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istraživanje na okolnosti događaja.

Kako saznaje ePodravina, u vinskom podrumu, prostoru koji se iznajmljuje u sklopu kafića, slavio se rođendan 18-godišnjakinje.

Na proslavi je bilo više desetina mladih osoba, među kojima i dvojica prijatelja koji su se u jednom momentu posvađala pa je ispred prostora, na dečjem igralištu kod tobogana došlo do njihovog guranja. Jedan je mladić, stariji godinu dana, udario drugog i ovaj se nakon 10, 15 sekundi srušio i više se nije probudio. Sve se dogodilo iza ponoći, oko 1 sat.

- U jednom trenutku 16-godišnjak je pao i ostao bez vazduha. Počeo je da se guši i svi su ostali šokirani kad su videli danikako ne mogu da mu pomognu. Za oko pola sata stigla je i hitna koja je dolazila iz Križevaca, ali mladiću nije bilo spasa. Prestrašno je sve to, a pogotovo za roditelje i porodicu nesrećno preminulog mladića. To je očito bio prst sudbine da se zabava pretvorila u tragediju kakvu naš kraj ne pamti - kažu potreseni meštani Kostanjevca Riječkog.

Radnici hitne pomoći mladića su reanimirali pola sata, ali nije mu bilo spasa i preminuo je u kolima hitne pomoći. Nezvanično se saznaje da je mladić (17) koji je udario prijatelja od šoka pobegao s mesta događaja, ali ubrzo se vratio. Uhapšeni mladić je iz mesta Pofuk.

- Njih dvojica su zajedno došli na proslavu, bili su dobri prijatelji, popili su kafu u kafiću i otišli da slave. Ovo je velika tragedija, ne možemo da verujemo, svi smo u šoku - priča meštanin. Mladić koji je preminuo je iz Sudovca, malog mesta do Kostanjevca Riječkog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.