DETALJI TRAGEDIJE U CRNOJ GORI: U autobusu bilo oko 30 putnika, poznato i da li je među njima bilo dece, ekipe pretražuju teren (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 14:15

DETALJI TRAGEDIJE U CRNOJ GORI: U autobusu bilo oko 30 putnika, poznato i da li je među njima bilo dece, ekipe pretražuju teren (VIDEO)

Autobus je prevozio putnike na relaciji Nikšić - Budva

Najmanje tri osobe su poginule, dok je više osoba povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se desila na putu Cetinje - Budva.

Kako je potvrđeno "Vijestima", došlo je do sletanja autobusa na pravcu između Obzovice i Brajića. Prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika, kao i da u autobusu nije bilo dece.

Ekipe Uprave policije u olupini autobusa u 13.10 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << časova javljaju da više nema povređenih niti novih stradalih. Trenutno se radi pretraga terena, kako bi se utvrdilo da nije neko ispao iz autobusa i da mu pomoć još nije ukazana.

.

Trećom trakom se odvija saobraćaj, da ne bi došlo do blokade i kako bi brojna kola Hitna pomoći i vozila policije mogli da odvoze povređene do bolnica. Izveštači "Vijesti" javljaju da iz pravca Cetinja ka Podgorici i dalje prolaze brojna ambulatna kola.

Policija je u Donjoj Gorici zatvorila saobraćaj iz pravca Podgorice i samo se ka Cetinju propuštaju ekipe Hitne pomoći, spasilački timovi i medijski izveštači.

Na mesto nesreće upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije.

Na licu mesta je više vozila Hitne pomoći. "Vijestima" je u budvanskoj Službi zaštite i spasavanja rečeno da su poslali tri vozila sa vatrogascima, jer ima dosta povređenih.

Ekipama hitne pomoći, lekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, kao i cetinjskoj bolnici, izdata je preporuka da sve ekipe budu u pripravnosti za prijem povređenih.

- Na magistralnom putu Cetinje - Budva dogodila se saobraćajna nezgoda usled čega je došlo do sletanja autobusa sa kolovoza. Sve raspoložive jedinice Uprave policije su na licu mesta, kao i službe Hitne medicinske pomoći i Direktorata za vanredne situacije - objavila je Uprava policije na mreži X.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.