DETALJI TRAGEDIJE NA GRADILIŠTU BEOGRADA NA VODI: Radnici pali sa OGROMNE VISINE direktno na pločnik

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI TRAGEDIJE NA GRADILIŠTU BEOGRADA NA VODI: Radnici pali sa OGROMNE VISINE direktno na pločnik

Užasna nesreća

Još jedna tragična nesreća na beogradskim gradilištima. Prilikom pada sa zgrade u okviru "Beograda na vodi", danas oko 9.40 preminula su dva radnika.

Pročitajte i:

Mirko Lutovac, portparol Hitne pomoći kaže da su poziv primili u 9.42 sata.

- Dobili smo poziv i dve ekipe su odmah otišle na lice mesta, ali su nažalost lekari mogli samo da konstatuju smrt radnika - potvrdio je Lutovac.

Prema najnovijim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radnici su pali sa 22. sprata jedne od stambenih zgrada u izgradnji, i to sa visine veće od 65 metara. Jedan radnik S. D imao je 26 godina, drugi A. Š. 41 godinu. Odmah nakon nesreće privremeno su obustavljeni radovi. Za sada nisu poznate okolnosti pod kojim su dva radnika stradala.

Na licu mesta prisutne su i policijske patrole. Očekuje se dolazak i nadležnih ljudi iz ministarstva za rad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.