DETALJI STRAVIČNOG UDESA KOD TUTINA: Povređeno i dete od tri godine, zadobilo teške prelome

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2021, 18:59

DETALJI STRAVIČNOG UDESA KOD TUTINA: Povređeno i dete od tri godine, zadobilo teške prelome

Pukom srećom niko nije stradao.

U saobraćajnom udesu dva putnička automobila, "pasata" i "fijata", koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u utorak, oko 12.30, u mestu Gnila, opština Tutin, na magistralnom putu prema Mehovom kršu, srećom niko nije nastradao ali je povređeno ukupno 10 osoba iz oba automobila, od kojih je sedam zadobilo teške, a tri osobe lakše povrede.

Udes se dogodio kada su se automobili ukojima su bile dve porodice, kako se pretpostavlja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najverovatnije zbog neprilagođene brzine i preticanja, direktno sudarili.

Među povređenima je i petoro dece, a nekoliko sanitetskih vozila Opšte bolnice u Novom Pazaru hitno je upućeno na mesto udesa kako bi lekarske ekipe ukazale prvu pomoć povređenima, a potom ih i prevezli u ovu ustanovu gde su i zbrinuti.

Prema nezvaničnim informacijama, u novopazarskoj bolnici, odrasli povređeni u ovom udesu zadobili su teške ozlede rebara, ekstremiteta i plućnih krila, dok su kod dece, od kojih najmlađe ima tri godine, konstatovani prelom vilice, ugruvavanje i snažni stomačni bolovi.

Više okolnosti pod kojima se udes dogodio biće poznato nakon istrage koja je u toku. Zbog sudara, ukazivanja pomoći povređenima i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici puta, nedaleko od Tutina, jedno vreme bio potpuno obustavljen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.