DETALJI SAOBRAĆAJKE U ŠAPCU: Krenuli na ekskurziju pa se sudarili, uhapšen vozač automobila

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 12:47

DETALJI SAOBRAĆAJKE U ŠAPCU: Krenuli na ekskurziju pa se sudarili, uhapšen vozač automobila

Vozač automobila je preko pune linije skretao u pravcu benzinske pumpe kada je na njega naleteo autobus

Saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali autobus iz Futoga koji je prevozio decu i automobil dogodila se u Jevrejskoj ulici u Šapcu.

Prema prvim informacijama koje je saopštila Tatjana Cvejić, portparolka Opšte bolnice "Dr Laza K. Lazarević" u Šapcu, u Urgentnom prijemu je primljeno 10 dece i vodič iz autobusa.

- Deca su iz Futoga i krenuli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su na ekskurziju u Tršić. Ona još čekaju da se obave potrebni pregledi, ali su raspoložena, smeju se i nema teže povređenih. Vodič koji je bio sa decom upućen je na dodatnu dijagnostiku - naveo je izor.

Vozač "golfa" je uhapšen i uz krivičnu prijavu za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja biće saslušan u Osnovnom tužilaštvu u Šapcu.

Prema prvim informacijama, vozač "golfa" je preko pune linije skretao u pravcu benzinske pumpe kada je na njega naleteo autobus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.