DETALJI PUCNJAVE U NOVOM MILOŠEVU: Pokrenuta istraga protiv žene koja je upucala muža!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI PUCNJAVE U NOVOM MILOŠEVU: Pokrenuta istraga protiv žene koja je upucala muža!

Služba hitne pomoći brzom intervencijom spasila čoveka

Protiv R. S. iz Novog Miloševa, Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu pokrenulo je istragu zbog sumnje da je poslednjeg septambarskog dana, u Novom Miloševu pokušala da ubije svog supruga Stevana S. (55),

Ona je osumnjičena da je u ranjim jutarnjim satima u dvorištu kuće nakon svađe ispalila dva hica u pravcu svog supruga, oštećenog Stevana S. od kojih ga je jedan hitac pogodio u grudni koš, prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mediji.

Srećom, smrt je sprečena blagovremenom intervencijom službe hitne medicinske pomoći.

Podsećanja radi, Stevan S. je juče primljen u bolnicu sa prostrelnom ranom, a lekarima je ispričao da ga je ranila supruga.

Kada je videla kako postupaju prema njenom ocu u bolnici, odlučila je da sve snimi i JAVNO OBJAVI NA INTERNETU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.