DETALJI PUCNJAVE U BEOGRADU: Poznato ko je bio meta krvavog napada u Resavskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 12:21

DETALJI PUCNJAVE U BEOGRADU: Poznato ko je bio meta krvavog napada u Resavskoj

Ovo nije prvi napad na advokata

Mladić koji je danas oko 10 časova upucan u Resavskoj ulici u centru Beograda je Stefan Š. (28), telohranitelj advokata Marka Vujoševića (40).

Njega je napadač ranio u noge, dok je advokat nepovređen.

Ovo inače nije prvi napad na Vujoševića. Na njega su u januaru prošle godine nasrnula petorica mladića i lakše ga povredili.

Advokat je tada negirao da je pretučen, već da je prošlo do čarke oko parkinga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Parkirao sam auto, krenuo i nakon 20 metara metara se okrenuo jer sam zaboravio da zaključam. Tada sam video mladića kako se krije oko mojih kola. Vratio sam se i pitao ga u čemu je problem. Tada je došlo do koškanja - rekao je ranije tada advokat.

Podsetimo, nešto posle 10 časova pucnjava se odigrala u centru prestonice, u Resavskoj ulici kod broja 34 ispred menjačnice.

Policijske službe su na terenu i vrše uviđaj. Nema potvrde da li je upucavanje povezano sa menjačnicom ispred koje se sve odigralo ili sa jutrošnjom eksplozijom u Dobračinoj.

Više detalja biće saopšteno nakon uviđaja. Saobraćaj je jedno vreme bio potpuno zaustavljen, pešaci koriste levu stranu kolovoza, a tramvajski saobraćaj je normalizovan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.