DETALJI NESREĆE U BEOGRADSKOM VRTIĆU Oglasilo se tužilaštvo - sve snimile kamere?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 11:34

DETALJI NESREĆE U BEOGRADSKOM VRTIĆU Oglasilo se tužilaštvo - sve snimile kamere?

Nesreća u vrtiću dogodila se prošle nedelje.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se povodom nesreće koja se dogodila 20. aprila u jednom vrtiću, kada je vaspitačica detetu priklještila šaku.

- U vezi povređivanja deteta u vrtiću na Zvezdari od dana 20.04.2023. godine, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo PS Zvezdara da se u daljem postupanju uzme izjave od vaspitačice, majke povređenog deteta, da se pribavi video-nadzor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz vrtića kada se povređivanje dogodilo kao i da se pribavi medicinska dokumentacija na okolnosti vrste i težine nastalih povreda kod deteta - navelo je tužilaštvo.

Tužilaštvo će nakon svih traženih provera proceniti i doneti odluku da li ima elemenata nekog krivičnog dela ili se radi o nesrećnom slučaju.

Prema nezvaničnim informacijama, detetu je amputiran deo prsta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.