DETALJI NESREĆE: Pronađeni ostaci tela nakon požara u selu kod Trgovišta

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022, 12:46

DETALJI NESREĆE: Pronađeni ostaci tela nakon požara u selu kod Trgovišta

Do požara je došlo zbog rušenja odžaka na kući.

Vatrogasci koji su se od jutros borili sa vatrom koja je izbila u kući u selu Radovnica nadomak Trgovišta, ugasili su požar, a prvi rezultati istrage pokazuju da su u kući pronaćeni ostaci tela, očekuje se potvrda lekara da se radi o ljudskom telu.

U Višem javnom tužilaštvu u Vranju kažu da je do požara u selu Radovnica došlo je zbog rušenja odžaka na kući.

Na žalost u ovoj fazi postupka nema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodatnih informacija osim podatka da su pronađeni ostaci ljudskog tela i da se čeka potvrda lekara.

Najverovatnije je u požaru stradala devedesetogodišnja starica koja je stanovala sama u ovoj kući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nekon gašenja požara u Radovnici pronađeni OSTACI TELA

Izvor: OkRadio.rs, 20.Jan.2022

Nakon gašenja požara kući u selu Radovnica kod Trgovišta, pronađeno je ljudsko telo, saznaje se nezvanično. Očekuju se potvrde lekara da se radi o ostacima ljudskog tela.   Iako nema zvanične potvrde, pretpostavlja se da se radi o telu devedesetogodišnje starice koja je sama živela u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.