DETALJI NESREĆE HRVATSKOG MINISTRA: Vozač obilazio kamion pa se zakucao u kombi, isplivale prve fotografije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 12:07

DETALJI NESREĆE HRVATSKOG MINISTRA: Vozač obilazio kamion pa se zakucao u kombi, isplivale prve fotografije (FOTO)

Ministar odbrane Hrvatske jutros je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je jedna osoba poginula. On je odmah prevezen u bolnicu.

Ministar odbrane Hrvatske teško je povređen u saobraćnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 6 sati kod Vinkovaca.

Sudarili su se automobil kojim je upravljao hrvatski ministar i kombi.

- Vozač kombija je poginuo dok je vozač privatnog vozila koji je državni zvaničnik zbog zadobijenih povreda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prevezen u Opštu županijsku bolnicu Vinkovci - objavila je policija.

Večernji nezvanično navodi da je poginuo vozač iz Privlake i da je do saobraćajne nesreće došlo kad je hrvatski ministar svojim privatnim vozilom zaobilazio kamion na putu nakon čega se direktno sudario sa kombijem koji mu je dolazio u susret.

Na društvenim mrežama se pojavila i fotografija sudara na kome se vidi prvernuto vozilo kraj puta.

- Treba svakako napomenuti da je juče i noćas padala kiša i da su kolovozi mokri i da je u jutarnjim satima bilo i magle - navodi Večernji.

Hrvatski ministar odbrane se prema informacijama hrvatskih medija zbog teških povreda nalazi u bolnici.

Ministarstvo odbrane potvrdilo je da je on povređen u saobraćajnoj nesreći.

- U jutarnjim satima u subotu 11. novembra 2023. godine na državnom putu DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je sudelovao ministar odbrane s privatnim vozilom te vozač kombija. Vozač kombi vozila je smrtno stradao. Medicinska pomoć ministru odbrane zbog zadobijenih povreda pružila se u Opštoj županijskoj bolnici Vinkovci. U toku je uviđaj kojim rukovodi zamenica Županijskog državnog tužilaštva u Vukovaru - objavio je MORH.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.