DETALJI NAPADA NA BOKSERA U NOVOM PAZARU: Svađa nastala oko parkinga, a onda je sve ESKALIRALO! Sevao i nož

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 23:41

DETALJI NAPADA NA BOKSERA U NOVOM PAZARU: Svađa nastala oko parkinga, a onda je sve ESKALIRALO! Sevao i nož

Tuči je prethodila svađa oko parkinga.

Kubanski bokser, napadnut u Novom Pazaru, zadobio je povrede glave, u tuči u kojoj je korišćen i nož, ali je reč o lakšim telesnim povredama.  

Prvo je nastala svađa ispred kafane Kosovo oko parkinga, kada je došlo do tuče između jednog Novopazarca i Kubanca. Tuča se završila, a Novopazarac je sa još nekoliko drugova došao da se osveti i upao u kafanu sa nožem i posekao boskera u predelu glave - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaže jedan od očevidaca.

Policija je identifikovala napadače i intezivno traga za počiniocima i na rasvetljavanju ovog incidenta.

Sutra se u Novom Pazaru održava Bokserska liga Srbije gde će snage odmeriti bokseri iz tog grada i Sombora, za koje se takmiči i bokser koji je večeras povređen u tuči.

Izvor: Srbija Danas/Informer/S. R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.