DETALJI MASOVNE TUČE U SARAJEVU: Dogovoreni obračun navijača Želje i Sarajeva izmakao kontroli

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 23:59

DETALJI MASOVNE TUČE U SARAJEVU: Dogovoreni obračun navijača Želje i Sarajeva izmakao kontroli

Tuča je bila ranije "dogovorena", ali čini se da su stvari veoma brzo izmakle kontroli

U večerašnjoj masovnoj tučnjavi na Dolac Malti u Sarajevu u kojoj je jedna osoba zadobila povrede oštrim predmetom učestvovali su pripadnici navijačkih grupa iz Sarajeva Manijaci (FK Željezničar) i Horde zla (FK Sarajevo), nezvanično je potvrđeno za Klix.ba.

Kako saznaje taj portal, tuča je bila ranije "dogovorena", ali čini se da su stvari veoma brzo izmakle kontroli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s obzirom na to da je došlo do upotrebe hladnog oružja.

Kako nezvanično saznajemo, povređen je pripadnik Hordi zla i on je prebačen na Klinički centar unierziteta u Sarajevu (KCUS) gde mu se ukazuje ljekarska pomoć.

Policija je još na terenu, a poprište okršaja je ograđeno žutom policijskom trakom.

U masovnoj tučnjavi koja se večeras oko 20.30 sati desila u sarajevskom naselju Dolac Malta jedna osoba je zadobila povrede oštrim predmetom.

Kako je za klix.ba rečeno iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, tuča se desila na raskrsnici u blizini zgrade bivšeg "Jugokomerca".

"Policijska uprava Novo Sarajevo primila je poziv da je oko 20.40 sati, u ulici Bulevar Meše Selimovića, došlo do tuče između više osoba. Jedan muškarac je zadobio povrede oštrim predmetom i trenutno je na KCUS na utvrđivanju stepena povreda. Policijski službenici su na terenu", rekla je portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Detalji tuče u Sarajevu: Potukli se Manijaci i Horde zla, traga se za muškarcem koji je izbo mladića

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Feb.2024, 00:39

SARAJEVO - U večerašnjoj masovnoj tučnjavi na Dolac Malti u kojoj je jedna osoba zadobila povrede oštrim predmetom učestvovali su pripadnici navijačkih grupa iz Sarajeva Manijaci i Horde zla, prenose federalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.