DETALJI KRVAVOG PIRA NA VRAČARU Nakon pucnjave oglasio se MUP - evo ko je napadač (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 09:16

DETALJI KRVAVOG PIRA NA VRAČARU Nakon pucnjave oglasio se MUP - evo ko je napadač (VIDEO)

Osumnjičenom je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden tužiocu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su mladića (20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako se sumnja, on je sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Ulici Maksima Gorkog, hicima iz vatrenog oružja naneo teške telesne povrede dvadesetšestogodišnjem muškarcu iz Beograda i dvadesetjednogodišnjem državljaninu Severne Makedonije, a zatim pobegao.

Policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Podsetimo, dve osobe ranjene su sinoć na uglu ulica Maksima Gorkog i Cara Nikolaja u Beogradu. Muškarac (29) je u pucnjavi na Vračaru zadobio povredu desne natkolenice, nakon čega je prebačen u Urgentni centar. Nedaleko odatle, u Novopazarskoj ulici, zatečen je još jedan muškarac sa povredom u predelu leđa.

Muškarac (29) teško je povređen u pucnjavi, a kako Kurir saznaje, imao je 12 krivičnih prijava i aktivnu poternicu za izdržavanje kazne zatvora.

U pucnjavi je ranjen i makedonski državljanin (21). On je pogođen u predelu leđa. Nije poznato zasad da li su bili zajedno u društvu ili je slučajno ranjen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KOD NAPADAČA SA VRAČARA PRONAĐEN PIŠTOLJ Sumnja se da je motiv pucnjave posao sa DROGOM

Izvor: Blic, 23.Maj.2023

Nemanja Đ. osumnjičen je da je sinoć upucao dvoje mladića u Ulici Maksima Gorkog, a kako saznaje "Blic" , kod njega je pronađen pištolj, kačket i naočare.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.