DETALJI KRVAVOG NAPADA KOD VLADIMIRCA: Očuh na putu do bolnice izgovorio reči koje lede krv u žilama

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 21:40

DETALJI KRVAVOG NAPADA KOD VLADIMIRCA: Očuh na putu do bolnice izgovorio reči koje lede krv u žilama

Dragan je dobio teške telesne povrede, srećom one koje nisu opasne po život

Dragan Ž. (50) iz sela Kaona, kod Vladimiraca, primljen je večeras u Opštu bolnicu u Šapcu, koji je, po prijemu, rekao da ga "nožem izbo postorak Milenko P. (20)", koji se, inače, leči na psihijatriji!

. Povređeni meštanin Kaone zadržan je na intenzivnoj nezi Hiruškog odeljenja Opšte bolnice u Šapcu. Lekari i drugo osoblje su ga efikasno zbrinuli, a nastavljaju da mu pružaju svu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potrebnu pomoć, kako bi se što pre oporavio.

- U šoku sam, kako ne bih bio, koliko do bola, koliko od same pomisli šta mi se i od koga dogodilo - bile su reči koji je ovaj čovek govorio na putu do bolnice i kad je doveden pod njene svodove.

U rasvetljavanje tog slučaja, kako se saznaje, u policiji uključeni su, pored standardnih ekipa policajaca, i njihove kolege zaduženi za nasilje u porodici. Očekuje se da policija pronađe aktera ove drame.

U Višem tužilaštvu u Šapcu, predvođeni tužiocem Zoranom Obradovićem, ne samo što budno prate situaciju, već nalažu policiji potrebne mere i radnje, kako bi svaki detalj ovog događaja bio rasvetljen i potkovan valjanim dokazima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.