DETALJI INCIDENTA U TRGOVAČKOJ ŠKOLI: Učenik koji je pokušao da se ubije dobar đak i omiljen među drugovima!

Izvor: Press, 10.Dec.2014, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI INCIDENTA U TRGOVAČKOJ ŠKOLI: Učenik koji je pokušao da se ubije dobar đak i omiljen među drugovima!

Učenik trećeg razreda Trgovačke škole N. S. (17) skočio je juče u 16.35 iz učionice na prvom spratu i pao na „pežo 206“ parkiran u Cetinjskoj ulici.
Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kazala je Kuriru da je N. S. zadobio povrede glave i najverovatnije potres mozga.
- Svestan je i komunikativan, prošao je reanimaciju i, ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bog da, proći će bez težih posledica. Roditelji su ga posetili u Urgentnom centru i razgovarali s njim - rekla je direktorka škole Zoranka Rebić.

PROČITAJTE JOŠ:
SPECIJALAC "KOBRI" SLUČAJNO UBIO KOLEGU: Bili smo dobri prijatelji! Pištolj je odjednom opalio!
Stanje povređenog učenika stabilno, ostaje na intenzivnoj
TRAGEDIJA U CENTRU GRADA: Učenik skočio kroz prozor škole!
   
Učenik je skočio tokom velikog odmora.
- Desetak ih je bilo u učionici, pričali su o pismenom iz računovodstva koji su imali petog časa, kad ga je jedna učenica videla na simsu. Potrčali su da ga spreče, ali nisu stigli ni da ustanu, a on je već iskočio - rekla je Rebićeva.
N. S. je bio dobar đak.
- Ne znamo zašto je skočio. Omiljen je među drugovima, nije kažnjavan, nije u svađi ni sa kim - rekla je ona i dodala da je N. S. imao peticu iz računoodstva.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Press...






Povezane vesti

HOROR U ČOKI: Robijao zbog obljube ćerkice, a sad nožem zaklao suprugu!

Izvor: Press, 10.Dec.2014

Gabor L. (45) jutros je zaklao nožem svoju suprugu Andreju L.(40) u njihovoj porodičnoj kući, saznaje "Kurir". . Nemio događaj dogodio se u oko 11.30 časova, u ulici Petra Drapšina u Čoki.. Inače, Gabor je pre godinu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.