DETALJI HORORA U KNEZ MIHAILOVOJ ULICI: Napadač mladića ubo NOŽEM u grudi, otkriveno šta se posle dešavalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 18:22

DETALJI HORORA U KNEZ MIHAILOVOJ ULICI: Napadač mladića ubo NOŽEM u grudi, otkriveno šta se posle dešavalo

Saslušani su danas u Višem javnom tužilaštvu

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je muškarac (33) zbog sumnje da je 3. decembra ove godine oko 1:20 časova u Knez Mihailovoj ulici nakon kraće verbalne rasprave nožem zadao ubodnu ranu mladiću (25) u predelu grudi.

Saučesnik (20) je saslušan zbog sumnje da je sakrio nož kojim je krivično delo izvršeno, bacivši ga u šaht na uglu ulica Kralja Petra i Uzun Mirkova, koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pronašli pripadnici PS Stari Grad.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok je saučesnik izneo odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da napadaču odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Prema saučesniku je ukinuto zadržavanje i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

Osumnjičenom se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavljaju krivična dela Ubistvo u pokušaju. Takođe mu se na teret stavlja i krivično delo Neovlašćeno držanje opojnih droga, s obzirom da je prilikom pretresa stana policija pronašla manju količinu kokaina i marihuane.

Saučesnik se tereti za krivično delo Pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.