DETALJI HORORA U ATINI: Beba silovana, privedeni roditelji, policija ispituje stanje još dvoje dece!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI HORORA U ATINI: Beba silovana, privedeni roditelji, policija ispituje stanje još dvoje dece!

Prema navodima policije roditelji nisu izgledali previše potreseno zbog svega što se dogodilo

Vest o jedanaestomesečnoj bebi koja je preminula od encefalitisa u Atini nakon što su lekari otkrili i da je seksualno zlostavljana, šokirala je region.

Nadležni trenutno ispituju i u kakvom su zdravstvenom stanju njihovo drugo dvoje dece - jedanaestomesečna devojčica i dvoipogodišnji dečak.

Policija je privela roditelje na ispitivanje, ali par nije želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da govori puno o tome šta se dešavalo u njihovom stanu u naselju Zoografu, a prema navodima policije nisu izgledali previše potreseno zbog svega što se dogodilo.

Na patolozima je da otkriju težinu ovog slučaja i ispitaju sve moguće scenarije kako bi došli do pravog sleda događaja. Za sada se zna da je beba bila seksualno zlostavljana, ali i da je bila zanemarivana, te da je usled višemesečne bolesti došlo do zapaljenja mozga.

Istovremeno, policija pokušava da otkrije više podataka o ovoj porodici. Par Sirijaca je u Grčku stigao pre 2 godine, imali su troje dece - devojčice bliznakinje, od kojih je jedna juče preminula i dečaka.

Kako navode grčki mediji, roditelji su nezaposleni i žive od novca koji im donira jedna nevladina organizacija za pomoć izbeglicama. Ispituje se takođe i par koji su ugostili u svom stanu, a koji su takođe izbeglice iz Sirije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.