DETALJI HORORA KOD VRŠCA: Tinejdžer sa proslave rođenja otišao u SMRT, devojčici se bore za život

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 08:58

DETALJI HORORA KOD VRŠCA: Tinejdžer sa proslave rođenja otišao u SMRT, devojčici se bore za život

Nesreća se dogodila 15 minuta nakon ponoći u Ulici JNA.

U bolnici u Vršcu noćas nekoliko minuta nakon ponoći preminuo je tinejdžer (18) koji je bio za volanom "golfa".

Prema nezvaničnim saznanjima, mladić koji je nastradao u ovom udesu bio je na proslavi rođenja deteta pre strašne nesreće.

Nesreća se dogodila 15 minuta nakon ponoći u Ulici JNA u visini broja 46 u naselju Uljma u Vršcu.

Sumnja se da je muškarac izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kontrolu nad "golfom", sleteo sa puta i udario u drvo. Prva informacija je bila da se svom silinom "zakucao" u kuću.

U teškom stanju primljena je i maloletnica koja je bila sa njim u vozilu. Sa lakim povredama u bolnicu u Vršcu primljen je mladić (20) koji je bio na mestu suvozača.

Kako se saznaje, mladić je imao probnu vozačku dozvolu.

Meštani su zvali hitnu pomoć i policiju a kasnije su stigli i vatrogasci koji su nastradalog i povređenu devojku izvukli iz, skoro, uništenog vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SA PROSLAVE ROĐENJA DETETA OTIŠAO U SMRT Detalji jezive nesreće kod Vršca: Poginuli mladić (18) imao probnu vozačku, tinejdžerka (17) teško povređena

Izvor: Blic, 16.Maj.2023

U saobraćajnoj nesreći u Vršcu poginuo je B. K. (18) koji je bio za volanom "golfa", saznaje "Blic", a koji je imao probnu vozačku dozvolu.

Nastavak na Blic...

Mladić (18) s proslave rođenja deteta otišao pravo u smrt: Vršac u suzama

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Maj.2023

VRŠAC – U bolnici u Vršcu preminuo je B. K. (18) koji je bio za volanom “golfa”, saznaje “Telegraf.rs”. Nesreća se dogodila 15 minuta nakon ponoći u Ulici JNA u visini broja 46 u naselju Uljma u Vršcu. Sumnja se da je B.K. izgubio kontrolu nad “golfom”, sleteo sa puta i udario u drvo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.