DETALJI HAPŠENJA U KALUĐERICI: Vuk osumnjičen za ubistvo Ristića, a Filip za pomaganje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2020, 14:35

DETALJI HAPŠENJA U KALUĐERICI: Vuk osumnjičen za ubistvo Ristića, a Filip za pomaganje (VIDEO)

Hitac iz pištolja pogodio biznismena u glavu

Vuk U. (32) sa Petlovog brda osumnjičen je da je ubio Dragana Ristića (61) u Kaluđerici dok je Filip I. (30) iz Bloka 45 uhapšen zbog sumnje da je nabavio dva automobila koji su korišćeni u zločinu.

Dragan Ristić Čađu  (61) ubijen je u četvrtak ujutru u Kaluđerici.

Ubica je svojim automobilom udario Draganov kako bi ga naveo da izađe iz vozila, a potom ispalio jedan hitac iz pištolja koji ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogodio u glavu.

Komšija je zatekao Ristića kako leži krvav na zemlji i odmah pozvao pomoć. Ubica je, prema njegovim rečima, pre nego što je pobegao, pištolj uperio u komšinice koje su videle likvidaciju.

Ristić je poreklom iz Crne Gore, a njegov sin Milutin takođe je poznat policiji. Ubijeni je dvaput osuđivan, a njegov sin je pre tri godine izašao iz zatvora gde je bio na robiji zbog ubistva.

Ristić je bio kum sa pripadnikom stare grade beogradskog asfalta Željkom Rutovićem i bavio se ugostiteljstvom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EGZEKUTORI IMALI PLAN B Likvidacija u Kaluđerici detaljno isplanirana, vlasnika kluba čekale DVE EKIPE u zasedi

Izvor: Blic, 12.Sep.2020

Dragana Ristića Čađu (61), ugostitelja i kuma aktera dokumentarnog filma "Vidimo se u čitulji" Željka Rutovića, koji je ubijen u četvrtak u blizini svoje kuće u naselju Kaluđerica, navodno su čekale dve ekipe atentatora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.