DETALJI FILMSKE POTERE U NOVOM SADU: Vozač audija kroz crveno prošao OSAM PUTA, pokušao da udari policajce koji su ga zaustavili (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 15:46

DETALJI FILMSKE POTERE U NOVOM SADU: Vozač audija kroz crveno prošao OSAM PUTA, pokušao da udari policajce koji su ga zaustavili (VIDEO)

Uhapšen za tri krivična dela.

Muškarac iz Novog Sada, uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je učinio tri krivična dela: ugrožavanje javnog saobraćaja, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On se, sinoć, nije zaustavio na znak saobraćajne policije, već je pokušao da pobegne, i pritom, kako se sumnja, osam puta prošao na crveno svetlo na semaforu. Sumnja se, takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je udario u policijski auto i tako lakše povredio dvojicu policijskih službenika, a da je, zatim, "audijem" pokušao da udari još dvojicu policajaca koji su ga zaustavljali. Njih dvojica su, takođe, zadobili lake telesne povrede.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Osumnjičeni je zaustavljen na raskrsnici Bulevara oslobođenja i ulice Narodnog fronta, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,2 promila alkohola u organizmu.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, nadležnom javnom tužiocu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

„Novosadski fantom“ pijan udario u policijski auto, 8 puta prošao kroz crveno i čitav grad podigao na noge (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 04.Dec.2022

Novosadska policija, izveštavaju mediji, uhapsila je R.B. (52) iz Novog Sada, nakon potere gradskim ulicama koja se odigravala prošle noći (3. decembar).. On se, sinoć, nije zaustavio na znak saobraćajne policije, već je pokušao da pobegne i, pritom, osam puta prošao na crveno svetlo na semaforu,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.