DETALJI FILMSKE PLJAČKE VLASNIKA MENJAČNICE: Oteli mu dva miliona usred bela dana na Karaburmi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 15:18

DETALJI FILMSKE PLJAČKE VLASNIKA MENJAČNICE: Oteli mu dva miliona usred bela dana na Karaburmi

Čovek je bio u velikom šoku i vidno potresen

Dva maskirana razbojnika jutros su oko 8 na Karabarmi, nasred ulice Patrisa Lumumbe, napala vlasnika menjačnice "Mladost Komerc" Z. J. (65) i oteli mu 2 miliona dinara.

Kako pišu beogradski mediji, vlasnik je sa torbom novca iz svoje kuće krenuo pešaka ka menjačnici, pošto živi u blizini.

Međutim, kada je stigao do benzinske pumpe, koja se nalazi nekoliko metara od lokala, sačekali su ga razbojnici. Brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su istračali iz kola, oteli mu torbu iz ruke i munjevito svojim vozilom pobegli sa lica mesta.

- Čovek je bio u velikom šoku, vidno potresen, jedva se doteturao do lokala odakla je pozvao policiji - rekli su nam svedoci, prodavci na obližnjoj pijaci.

Ubrzo, kod pumpe je došlo četiri vozila interventne policije i inspektori. Obavili su uviđaj i uzeti su snimci sa kamera na pumpi, pa se očekuje brzo hapšenje pljačkaša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.