DETALJI EKSPLOZIJE NA VRAČARU: Ostaci popucalog stakla svuda po ulici, povređenom radniku bio prvi dan na poslu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 12:18

DETALJI EKSPLOZIJE NA VRAČARU: Ostaci popucalog stakla svuda po ulici, povređenom radniku bio prvi dan na poslu

Velika materijalna šteta načinjena je prilikom detonacije plinske boce.

Mladić (36) koji je danas povređen kada je u restoranu "Libanska kuhinja" na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića, oko pola 11 došlo do ekdplozije plinske boce i požara, ubrzo je prevezen u bolnicu.

Povređenom radniku danas je, kako mediji saznaju, danas bio prvi radni dan u ovom lokalu, a nakon eksplozije zadobio je opekotine po rukama i posekotine po licu.

Restoran u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je došlo do nezgode je oštećen, a ostaci popucalog stakla su svuda po ulici. Pričinjena je veća materijalna šteta.

Ubzo nakon eksplozije, na lice mesta našli su se vatrogasci, te je požar ubrzo ugašen.

Uviđaj je još uvek u toku, a policija koja se tamo nalazi ogradila je prostor oko objekta, dok je saobraćaj sada normalizovan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.