DETALJAN SPISAK BRAJANOVOG PRETRAŽIVANJA: Jedan upit 27. decembra dok je Ana bila živa iznenadio je sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2023, 19:28

DETALJAN SPISAK BRAJANOVOG PRETRAŽIVANJA: Jedan upit 27. decembra dok je Ana bila živa iznenadio je sve

Među jezivim detaljima otkrivenim na suđenju Brajanu Volšu za ubistvo njegove supruge Ane, bila je duga lista onlajn pretraga u vezi sa odlaganjem mrtvog tela i čišćenjem mesta zločina.

Pomoćnica okružnog tužioca Norfolka Lin Beland rekla je da je u ranim jutarnjim satima 1. januara, samo nekoliko sati nakon što je prijatelj napustio dom Volšovih  na proslavi Nove godine, Brajan Volš koristio "Ajped" svog sina za Gugl pretragu "Koliko prođe vremena pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telo počne da se oseća?"

Beland je takođe navla da je nekoliko dana ranije Brajan tražio najbolje države u kojima bi se razveo.

Ispod je lista svih navodnih pretraga na Guglu Brajana Volša, kako je detaljno obrazložilo tužilaštvo na sudu:

27. decembar

1. januar

2. januar

3. januar

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož.

Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.