DESET MRTVIH U JEZIVOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Kombi sleteo s puta i udario u stub, Amerika u šoku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 07:41

DESET MRTVIH U JEZIVOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Kombi sleteo s puta i udario u stub, Amerika u šoku (VIDEO)

Nesreća se dogodila nekoliko kilometara od kontrolne tačke američke granične policije

Kombi koji je prevozio više od 30 putnika, za koje se veruje da su ilegalni migranti, sleteo je sa puta u južnom Teksasu, i tom prilikom je poginulo 10 osoba, uključujući i vozača.

Kombi je skrenuo sa autoputa oko 80 kilometara severno od Mekalena, i udario u metalni stub oko 16 sati po lokalnom vremenu, a u sudaru su poginuli vozač i devet putnika, dok je preostalih 20 putnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prevezeno u lokalne bolnice, a neki od njih nalaze se u kritičnom stanju, saopšteno je iz odeljenja za javnu bezbednost u Teksasu, prenosi Rojters.

, a prema dostupnim informacijama sumnja se da su putnici bili ilegalni migranti i teksaške vlasti sa meksičkim konzulatom rade na identifikaciji žrtava.

Eleven people were killed in a crash involving a van that was believed to be transporting migrants near the border in south Texas. https://t.co/Aa8sLauIWK

— ABC 7 Chicago (@ABC7Chicago) August 4, 2021

Kombi koji je prevozio putnike nije imao sedišta i u njemu se nalazilo dvostruko više osoba nego što je to dozvoljeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.