DEO SRBIJE OKOVAN SNEGOM: Neverovatni prizori usred aprila - smetovi naneli METAR snežnog pokrivača (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 17:57

DEO SRBIJE OKOVAN SNEGOM: Neverovatni prizori usred aprila - smetovi naneli METAR snežnog pokrivača (VIDEO)

Nadležni apeluju da se put Golije ne kreće bez kompletne zimske opreme

Trinaesti april doneo je pravi prolećni dan u Srbiju pa je nekima prosto neverovatno da postoje delovi gde još uvek ima preko metra prirodnog snega. Na planini Goliji, putnom pravcu Golijska reka-Odvraćenica-Preko brdo, putari danonoćno čiste sneg koga u smetovima ima i preko metra, piše Infoliga.

Ovaj put osim što dovodi turiste na prelepu planinu služi i kao deonica koja povezuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Raškom, Sjenicom i Novim Pazarom.

Meštani koji tu žive kažu da snega ima i do kraja maja pa ih trenutno stanje ne iznenađuje.

Međutim, za one koje put nanese prema Goliji ove slike deluju fascinantno. Sa druge strane, upravo što mnogi vozači ne poznaju ćud ove snežne planine, nadležni apeluju da se put Golije ne kreće bez kompletne zimske opreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.