DEO KINESKIH STRUČNJAKA KRENUO KUĆI: Avion Er Srbije poleteo po novu turu pomoći iz bratske Kine (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2020, 23:03

DEO KINESKIH STRUČNJAKA KRENUO KUĆI: Avion Er Srbije poleteo po novu turu pomoći iz bratske Kine (FOTO/VIDEO)

Iako su skladišta medicinske opreme neophodne za borbu protiv ovog virusa puna, Er Srbija nastavlja da leti za Kinu da bi dopremila dodatne zalihe pomoći koju je naša zemlja kupila.

Sa beogradskog aerodroma večeras je oko 20.30 sati za Kinu poleteo najveći avion Er Srbije Erbas A330 u još jednu humanitarnu misiju da dopremi medicinska sredstva našoj zemlji za borbu protiv korona virusa.

Cilj je samo jedan - da Srbija ni u jednom trenutku ne oskudeva u neophodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sredstvima za borbu protiv Kovida 19, te da spremno dočeka i potencijalni drugi talas pandemije.

Ovim letom put Kine krenula su i tri kineska stručnjaka koji su bili u Srbiji kako bi pomagali u borbi protiv korona virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.