DEMONSTRANTI SE OKRENULI PROTIV ĐILASA? Haos na protestu - raširen transparent sa jasnom porukom za Dragana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 15:27

DEMONSTRANTI SE OKRENULI PROTIV ĐILASA? Haos na protestu - raširen transparent sa jasnom porukom za Dragana (FOTO)

Raširen transparent "Stavimo tačku na pljačku penzionera", koje je pretpostavljamo, upućen Đilasu

Protest se održava zbog usvojenog zakona o referendumu i narodnoj inicijativi, kao i navodnih malverzacija u vezi sa Zakonom o eksproprijaciji, navodi se u pozivu na protest.

Prema najavama organizatora protesta, blokade se održavaju danas, 4. decembra, od 14 časova u više od 50 gradova. Proteste je pokrenuo takozvani pokret Ekološki ustanak koji okuplja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << desetak nevladinih udruženja, građanskih inicijativa i organizacija.

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) je saopštilo da građani kojima zbog blokade puteva i saobraćaja dožive neki vid nasilja usled blokade puteva, prijavu MUP-u mogu podneti pozivom na broj 0800104103.

Na blokadi auto-puta u Beogradu pojavio se i transparent "Stavimo tačku na pljačku penzionera".

Pošto su penzije u vreme Vučića nikad veće, pretpostavljamo da je ovaj transparent upućen Đilasu?

DEMONSTRANTI SE OKRENULI PROTIV ĐILASA?

Na blokadi auto-puta u Beogradu pojavio se i transparent "Stavimo tačku na pljačku penzionera". Pošto su penzije u vreme Vučića nikad veće, pretpostavljam da je ovaj transparent upućen Đilasu? pic.twitter.com/bgeYfWxiw1

— Detektor laži (@LaziDetektor) December 4, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Blokirani putevi u više gradova, masovna tuča u Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Dec.2021

Građani su danas blokirali saobraćajnice u više gradova nakon što ih je nekoliko ekoloških organizacija pozvalo da na taj način izraze protest protiv Rio Tinta i zakona o eksproprijaciji, koji još nije potpisao predsednik Srbije, i potpisanog Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.