DEMOKRATSKI FRONT ĆE BOJKOTOVATI RAD SKUPŠTINE CRNE GORE! Radunović najavio da će se tražiti novi dogovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 21:48

DEMOKRATSKI FRONT ĆE BOJKOTOVATI RAD SKUPŠTINE CRNE GORE! Radunović najavio da će se tražiti novi dogovor

Šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta Slaven Radunović poslao jasnu poruku

Demokratski front bojkotovaće rad Skupštine dok se ne razreši parlamentarna kriza.

To je saopštio šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta Slaven Radunović nakon što je glasovima dela vladajuće većine i opozicije, predvođene DPS-om, usvojen predlog za razrešenje ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

On je rekao da DF povlači podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Vladi i Aleksi Bečiću kao šefu Skupštine dok se ne napravi novi dogovor.

- Desila se velika prevara glasača od 30. avgusta. Napravljena je neprincipijelna koalicija DPS-a i delova Vlade Crne Gore i zbog toga pozivam ovog momenta sve koji su dobili glasove 30. avgusta građana Crne Gore da se oslobodimo DPS-a i sa njiima ne gradimo Crnu Goru da se u najkraćem roku skupimo i donesemo odluku šta ćemo dalje jer smo svi i dalje živi i zdravi i svi smo dobili glasove građana Crne Gore koji nisu očekivali da će DPS smenjivati naše ministre. Do tada dok se ne govorimo o tome nećemo ulaziti više u plenum. Ako imate bilo ko ovde novu većinu samo izvolite sa njima. Ko oće sa Frontom može sa nama da se dogovori o svemu. Ovo isto važi i za parlament i za rukovodstvo parlamenta u slučaju da se oglušite o ovo što vam govorimo. Sada resetujemo stanje na nulu i tražimo novi dogovor. Pozdravljamo vas i neka vam je srećan DPS - rekao je Radunović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deo vladajuće većine u Crnoj Gori traži hitan sastanak parlamentarne većine

Izvor: Danas, 17.Jun.2021

Ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić smenjen je programirano sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), kazao je poslanik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković, navodeći da će ta partija tražiti hitan sastanak parlamentarne većine.

Nastavak na Danas...

Krivokapić optužuje Demokratski front: Sa DPS najdirektnije dogovaraju obaranje Vlade i Skupštine

Izvor: Blic, 18.Jun.2021, 14:06

"Demokratski front (DF) zajedno sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) i njenim bivšim koalicionim partnerima najdirektnije dogovara obaranje Vlade i Skupštine Crne Gore", saopštio je danas Zdravko Krivokapić, predsednik Vlade Crne Gore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.