DEMOKRATIJA NA MILOV NAČIN: Pohapsili one što je izglasao narod, pa u zgradu opštine uveli NOVE FUNKCIONERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020, 14:18

DEMOKRATIJA NA MILOV NAČIN: Pohapsili one što je izglasao narod, pa u zgradu opštine uveli "NOVE FUNKCIONERE"

Posle nečuvene bruke i brutalne policijske intervencije, policija je uvela "novo rukovodstvo" - takozvanog predsednika Opštine Vladimira Bulatovića (Crnogorska) i "predsednicu’’ SO Snežanu Kuč (DPS)

 Njih dvoje izabrani su na "sednici" SO održanoj u turističkom naselju Slovenska plaža, kojoj su prisustvovali odbornici DPS i "nezavisni odbornik" Stevan Džaković.

- Ovo je skandal nečuvenih razmera. Ljudi su svezani, prebijeni i uhapšeni, iz čista mira. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Iza svega ovoga stoji samo jedan čovek u Crnoj Gori - kazao nam je predsednik OO Demokratske Crne Gore u Budvi, Dragan Krapović.

O bestijalnosti do zuba naoružanih i oklopljenih pripadnika policije, pričala je zaposlena u Opštini Buudva Tanja Kraljević.

- Policija je nogama otvarala vrata kancelarija. Vukli su nas za ruke, na silu izvlačili iz kancelarija. Hodnici su bili puni suzavca. Nisu mi dozvolili ni da uzmem telefon kada su me izbacili iz kancelarije - pričala je Kraljević.

- Nisam ni u najcrnjem snu mogla sanjati da ću na radnom mestu biti šutirana - bila je šokirana službenica Opštine Budve Anđa Budimir.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.