Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 20:36

"DEMOKRATE ZNAJU DA JE BAJDEN BEZNADEŽAN" Bivši predsednik Predstavničkog doma SAD predviđa eksploziju u američkoj istoriji

Gingrič smatra da demokratski predsednički kandidat pojačava uznemirenost.

Demokrate su u očaju, sada bukvalno govorimo o njihovom opstanku, rekao je bivši predsednik Predstavničkog doma SAD, Njut Gingrič, u intervjuu za Foks njuz.

Prema njegovim rečima, demokrate vide sve veći pokret "desničarskih populista" u Evropi i shvataju da je njihova partija na ivici uništenja.

Gingrič smatra da demokratski predsednički kandidat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojačava uznemirenost, jer demokrate znaju da je Bajden beznadežan, ali ne mogu da ga se otarase.

- Demokrate imaju beznadežnog kandidata. Ako pogledate Džoa Bajdena, jasno je da on neće pobediti, a oni ne mogu da ga se otarase. Protivnik im je sve jači, bolji i disciplinovaniji. I mislim da će ovo dovesti do veoma eksplozivnog trenutka u američkoj istoriji - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.