Izvor: B92, 19.Okt.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEMACI: UGROZENI I SRBI I ALBANCI

Beograd, Pristina -- Bivsi politicki lider tzv. OVK Adem Demaci izjavio je danas da "bandoglavi Albanci i dalje ubijaju Srbe, ali nisu samo oni ugrozeni, vec i Albanci koji zive u strahu, isticuci da Albance kao i Srbe cuva KFOR, a da mirovna misija i Hans Hakerup balansiraju.

"Albancima su oduzeli pravo da imaju svoju vojsku, odbranu, finansije ispoljne poslove sve ono sto znaci atribute jedne drzavnosti, dok Srbima ne zele da ispune zahteve o povecanju bezbednosti niti daju bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kakve garancije za nastavak zivot na Kosovu", rekao je Demaci za "Blic" od subote. On je dodao da neispunjavanjem ovih zahtjeva samo daju prostor kriminalcima i ekstremisima da i dalje caruju na Kosovu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.