DELTA PRODAJE DELTA SITI U planu je izgradnja novog objekta

Izvor: medio.rs, 09.Jun.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELTA PRODAJE DELTA SITI U planu je izgradnja novog objekta

Delta holdinga razmatra mogućnost prodaje šoping molova Delta siti u Beogadu i Podgorici da bi se taj novac upotrebio za gradnju Delta planeta kod beogradske Autokomande, potvrđeno je danas Tanjugu u sedištu te kompanije.

Menadžment je u ozbiljnim pregovorima za prodaju šoping molova kako bi se izgadio objekat o kome se prethodnih godina dosta pričalo i to je u skladu sa strategijom kompanije da razvija firme i da ih potom proda i tako ulaže u nove poslove.

Poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << dogovori sa gradskim vlastima u Beogradu su u toku i jedino postoji bojazan da brzina izdavanja potrebnih dozvola ne bude u kontradikciji sa proklamovanim obećanjima za te poslove, kažu u Delti. U Delti kažu da su spremni, nakon dobijanja potrebnih dozvola, da počnu radove u roku od mesec dana i da ih okončaju za godinu i po, kao i da će se centar grada tada preseliti na tu lokaciju.

Foto: Marko Todorović

Prostorije centrale Delta Holdinga u Milentija Popovica 7b na Novom Beogradu su nedavno prodate, tako da će se sedište i zaposleni kroz mesec dana privremeno iseliti u neki od mnogobrojnih Deltinih prostorija u gradu, dok ne bude gotova nova zgrada.

U Delti navode da te prodaje ne znače rasprodaje i da se Deltin ”kor” biznis uvek ticao kupovine firmi i njihovog doterivanja za što uspešniju prodaju. Reč je o nekoj vrsti investicionih fondova i na taj način je u Srbiju, preko Delte, došlo više od 1,5 milijardi evra u protekloj deceniji.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.