DELIJE, VADITE NOŽ Jeziva ispovest napadnutog dečaka iz Vukovara (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 21:19

"DELIJE, VADITE NOŽ" Jeziva ispovest napadnutog dečaka iz Vukovara (VIDEO)

Državno tužilaštvo u Vukovaru privedenom 23-godišnjaku odredilo je istražni zatvor u trajanju od 30 dana.

Nakon fizičkog sukoba koji se preksinoć dogodio, u kojem su članovi navijačke grupe pretukli više maloletnih osoba, trojica su zbog težih povreda zadržana na lečenju u KBC-u Osijek. Danas je jedan od povređenih pušten na kućnu negu.

Iz Policijske uprave vukovarsko-sremske kažu kako je uhapšen jedan od osumnjičenih, 23-trogodišnji hrvatski državljanin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da je predat istražnom sudiji. Porodica žrtava najavila je tužbu, ali i mirni protest.

- Neki BBB-ovci su bili ispred nas i čuli naglasak mojih prijatelja. Pitali su nas za koga navijamo, ali mi nismo ni stigli da odgovorimo, počeli su da viču: "Delije!", pa su se naguravali s moja dva prijatelja koji pričaju ekavicom. Onda su počeli da ih tuku - rekla je žrtva napada za Dnevnik Nove TV.

Nakon što su povredili dvojicu, krenuli su na ostatak ekipe. U odbrani od napadača i maloletnik, koji je progovorio za Dnevnik Nove TV, takođe je dobio udarce.

- Vikali su vadite nož i pretili su mom prijatelju da će ga baciti u reku Vuku - dodao je.

Majka jedne od žrtava rekla je da su bili šokirani.

- Suprug je odmah krenuo u grad. Mislili smo da je to bilo neko tinejdžersko naguravanje. Kad smo došli u bolnicu videli smo ozbiljnost povreda - rekla je majka žrtve nasilja.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.