DEJAN MATIC SLAVIO PRVI RODjENDAN NASLEDNIKA Samo da mi sin bude zdrav

Izvor: medio.rs, 28.Mar.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJAN MATIC SLAVIO PRVI RODjENDAN NASLEDNIKA Samo da mi sin bude zdrav

Dejan Matić je u Beču organizovao proslavu prvog rođendana mlađeg sina Konstantina.

Dečak se najviše obradovao torti s likovima iz omiljenih crtaća, koje gleda sa starijim bratom Zoranom. Folker kaže da Kole uči da izgovara prve reči i pokušava da napravi prvi korak.

- Godina od Koletovog rođenja proletela je za tren. On krupnim koracima napreduje i sve nas oduševljava. Imitira starijeg brata Zorana i uči od njega. Samo želim da mi sinovi budu zdravi i >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << veseli. To je najbitnije, a moja supruga Jelena i ja, kao roditelji, pratimo njihove želje i potrebe. Moj prvenac Zoki pozvao je i svoje drugare na bratovljev rođendan, a gosti su se umalo zacenili od smeha kada im je rekao: „Svi su se prevarili. Koletu je rođendan, a meni doneli poklone. Kako to?! Baš su se zeznuli“ - rekao je Matić za Kurir.

Inače, Dejan vredno tezgari, a duet koji je snimio s Nedom Ukraden sve je traženiji.

(M. D.)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.