DEDOVIĆ I STAMATOVIĆ IZREŠETANI PRED ŽENOM I DECOM! Oni su to uradili - misterija rešena nakon više od dve godine (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2022, 19:37

DEDOVIĆ I STAMATOVIĆ IZREŠETANI PRED ŽENOM I DECOM! Oni su to uradili - misterija rešena nakon više od dve godine (VIDEO)

Svedok saradnik Srđan Lalić je na današnjem suđenju Belivukovom klanu u Specijalnom sudu otkrio kako su ubijeni visokopozicionirani članovi škaljarskog klana.

Lalić je otkrio da je u decembru 2019. sa Veljkom Belivukom i Milošem Budimirom otišao u Atinu, on svojom škodom, a oni drugim autom, koji su ostavili u Solunu i prešli u njegovo vozilo.

- Odlazimo u Atinu u decembru 2019. godine, tamo je bilo dvadesetak pripadnika kavačkog klana zbog Dedovića, Kožara... Tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nas dočekuje momak na skaju Dijaz, koji nam je našao apartman na Glifadi, gde je boravilo dvadesetak pripadnika kavačkog klana, sa ciljem lociranja i likvidacije Kožara, Dedovića i Stamatovića. Poneli smo kamere, špijunsku opremu. Imali smo čvrstu informaciju da su tu, jer su im porodice bile praćene i da provode vreme u nekoliko ugostiteljskih lokala. Ništa nismo našli i vratili smo se, ali 1. ili 2. januara na zahtev Veljka ponovo odlazim tamo, ali avionom - rekao je Lalić i dodao:

- Našao sam se sa Lainovićem. Kasnije je izbio problem sa Lainovićem, uhapšen je jer se potukao sa nekim drugima i nađen mu je pištolj sa prigušivačem. Ja sam bio na vezi između Zvicera i Lainovićeve mame koja je bila upisana kao Big mama, a brat Solomon. Zvicer nije hteo da komunicara direktno sa njima - rekao je Lalić.

Kako je naveo, imao je informaciju da je puštanje iz pritvora u Atini plaćeno oko 100.000 evra.

- Ostao sam sa njima u kontaktu, ispričali su mi kako su lično likvidirali Dedovića i Stamatovića i još neke detalje, kako su ih našli i pratili - dodao je on.

Brašnjović i Lainović su potom, naveo je Lalić, posle nekoliko meseci iz Atine, preko Makedonije, zatim KiM došli nazad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.