DEDA SLOMLJEN NAKON ŠTO MU JE STOJAN IZMASAKRIRAO PORODICU! Samo da mu se nasisam krvi makar išao na robiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 15:42

DEDA SLOMLJEN NAKON ŠTO MU JE STOJAN IZMASAKRIRAO PORODICU! "Samo da mu se nasisam krvi makar išao na robiju"

Deda ubijene tinejdžerke (16) iz Ripnja kaže da bi presudio Stojanu Iliću (38), koji mu je ubio unuku!

- Bio je tu, popio kafu. Nismo rod, ali smo se družili. Niko nije sumnjao u njega. Ja sam otišao za Beograd, nisam bio tu. Kada sam se vratio, čujem ovde na okretnici gde je problem. Da je uhvatio devojčicu, ubacio u kola i izbo. Da sam bio tu, ja bih ga ubio odmah! Džaba, kada nisam bio tu - priča deda ubijene (16) iz Ripnja.

On tvrdi da se njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << unuka nije družila sa Stojanom.

- Ma jok, bre. Kao prijatelji su bili, dođe, popije kafu, ovamo, onamo. On ima 40 i kusur godina, pa da se druži sa devojčicom od 16?! To je malo van pameti. Moje unuke nisu išle kod njega. Ona je išla sa njegovom ćerkom zajedno u školu. Ne pamtim da je njegova ćerka dolazila kod njega - kaže deda i dodajeBio mi je unuk, sišao da kupi neke baterije. Dok je on sišao da kupi baterije, on je upalio auto i odvezao dete. Ko je sumnjao u ovo? - žali deda devojčice što nije bio prisutan u vreme krvavog pira koji je počinio Stojan nad njegovom porodicom.

Deda navodi da je Stojan ranije bio dobar dečko.

- Bio je dobar dečko, ali ovo je sad... Nije smeo ništa dok sam ja bio tu. Ko se nadao? Ja sam sinoć hteo da ga ubijem kada su ga doveli po neke stvari. Bio je blindirani auto, policija. Nisu mi dali da idem, držali me - kaže deda.

Otkriva i kako se Stojan ponašao tokom hapšenja.

- Ma, kakvi da se on kaje! Taj je bio na robiji u Valjevu dve i po godine. Uhvatili ga jer je čoveku koji je prodao kravu oteo pare. Ja kažem samo da ga vidim, ne žalim da idem 100 godina na robiju. Koliko god da živim, samo da mu se ja nasisam krvi! - dodaje.

Za ubijenu unuku priča da je bila prelepa.

- Unuka je bila kao lutka, neopevana. Samo da vidiš kako je bila lepa. Tek došla, bila u Kruševcu tri meseca kod majke. I došli u subotu da budu tu do Uskrsa. I, eto, šta se izdešava. Kažem ne dao Bog da sam bio ovde... 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.