DEDA MRAZ PORŠEOM STIGAO U ŠKOLU! Dolazak u velikom stilu, čak ga je i policija pratila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 21:01

DEDA MRAZ PORŠEOM STIGAO U ŠKOLU! Dolazak u velikom stilu, čak ga je i policija pratila (VIDEO)

Učenici jedne škole u Belgiji su imali iznenađujuće iskustvo. Deda Mraz ih je posetio, ali je do njihove škole došao skupocenim Poršeom.

Negde je običaj da Deda Mraz stigne brodom, negde dolazi na magarcu, no Belgijanci su se odlučili za potpuno drugačiji pristup. Naime, kod njih je Deda Mraz došao u velikom stilu, vozeći se u Poršeu.

Učenici škole u Briselu dočekali su da vide Deda Mraza u skupocenom Poršeu, koga su iza pratile snage policije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Deda se provozao ulicama u kabrioletu, da bi na kraju stigao i ispred škole.

Des invités de marque 🥹se sont rendus dans nos écoles ce matin et pour la plus grande joie de nos élèves 👦👧 pic.twitter.com/aEA7SYBtSa

— Commune d'Uccle - Gemeente Ukkel (officiel) (@CommuneUccle) December 6, 2023

Snimak je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama, a neki su ovaj potez prokomentarisali i kao loš ukus.

- Sa magarca u Porše - našalio se jedan korisnik Tvitera a drugi se nadovezao: "Sveti Nikola (Deda Mraz) u Poršeu? To je vulgarno.", napisao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.