DECU GRABE SA ULAZNIH VRATA! Roditelji u panici nakon otmice i ubistva male Vanje DONELI JEDNU VAŽNU ODLUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 11:04

"DECU GRABE SA ULAZNIH VRATA!" Roditelji u panici nakon otmice i ubistva male Vanje DONELI JEDNU VAŽNU ODLUKU

Roditelji više neće svoju decu da puštaju samu na ulicu.

Posle strašne vesti o smrti Vanje Gorčevske (14) iz Skoplja cela Severna Makedonija se digla na noge. Na ulicama glavnog grada oseća se neopisiv strah, posebno među roditeljima dece.

Nakon što je jedna novinarska ekipa izašla na teren, naišla je na oca, koji je razgovarao sa suprugom, dajući joj uputstva za maloletnu ćerku.

- Reci joj da ni pod kojim uslovima ne izlazi iz kuće. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vidite li šta se dešava, decu sa ulaznih vrata grabe! Od sada ću je voditi u školu i ići ću po nju posle nastave - uplašeno je pričao otac sa suprugom.

Činjenica je da su mnogi potreseni i vidno uplašeni ovom vesti.

- Sutra ću voditi ćerku u školu. Posle ovoga ne osećam se sigurno da je pustim samu -  kaže majka devojčice koja je istih godina kao i sada pokojna Vanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.