DEČKO ME JE NAZVAO DEBELOM, OSTAVILA SAM GA I SMRŠALA 30 KILOGRAMA! Ovo je ipak samo početak neverovatne promene koja joj se dogodila

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 07:14

"DEČKO ME JE NAZVAO DEBELOM, OSTAVILA SAM GA I SMRŠALA 30 KILOGRAMA!" Ovo je ipak samo početak neverovatne promene koja joj se dogodila

Amerikanka Karmen Teresa od nedavno slobodna žena, objasnila je kako je shvatila da je ljubav prema sebi važnija od bilo koje druge ljubavi. Ona je nakon što ju je dečko nazvao "debelom" izgubila čak 30 kilograma, ali svog i dečka. 

Naime, kako tvrdi, nakon što ju je nazvao debelom, ona je odlučila da se fokusira na sebe i da uradi nešto po pitanju svoje karijere.

Karmen Teresa objavila je video u kojem detaljno opisala svoju transformaciju nakon prekida veze.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U videu je prvo sakrila lice od kamere ne želeći da otkrije svoj izgled. Sve što se videlo bile su njene srebrne ogrlice, njene grudi i njena narandžasta majica.

- Bivši me nazvao debelom, ostavila sam ga i izgubila 30 kilograma - rekla je ona.

Tada je u videu prikazala svoje slike pre nego što je smršala, dok je bila u vezi. Karmen je počela sa fotografijom izbliza na kojoj se nalazila sa svoje dve prijateljice, na kojima je bila sa viškom kilograma, potom se prebacila na fotografiju novijeg datuma i otkrila svoju transformaciju. Stajala je nasred teretane, držeći tegove, a telo joj je bilo izvajano i u formi. Njen struk se smanjio, a ona je dobila figuru peščanog sata.

Karmen objašnjava da nije radila samo na svojim fizičkim karakteristikama. Samouverena žena posvetila je više vremena i svojoj karijeri.

- Fokusirana sam na lečenje i svoju karijeru već 16 meseci. Završila sam 2019. godinu kao vrhunska producentkinja. Konačno sam verovala u sebe. Najbolje od svega je bilo što sam to radila za sebe. Takođe postala sam dosledna vezama i svojoj karijeri - priznala je ona, te naglasila kako je ljubav prema sebi važnija od bilo koje druge vrste.

Oduševljeni pratioci komentarisali su njeni transformaciju, kako bi joj dali do znanja koliko se dive njenoj priči i koliko je cene.

- Nadahnula si me da se fokusiram na sebe i marljivo radim za budućnost", "Hvala ti što si podelila svoju priču. Izgubljena sam, pokušavam da pronađem sebe opet, a takođe sam imala lošu veze. Ipak bolje sam nakon što sam ovo videla - glasili su neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.