DEČAKA UBICU PITALI ŠTA GA ČEKA KAD IZAĐE, NJEGOV ODGOVOR ŠOKIRAO JE SVE! Psiholozi neće moći da uspostave dijagnozu, evo i zašto!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 23:10

DEČAKA UBICU PITALI ŠTA GA ČEKA KAD IZAĐE, NJEGOV ODGOVOR ŠOKIRAO JE SVE! Psiholozi neće moći da uspostave dijagnozu, evo i zašto!

Sva pitanja upućena dečaku, postavljena su preko tužioca koji vodi istragu protiv njegovog oca

Dečak ubica iz Ribikara je rekao o svojoj budućnosti da misli da "neće biti normalna!"

Na jučerašnjem saslušanju dečaka koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" on je bio u svojstvu svedoka, pored njega je sedela njegova majka kao zakonski zastupnik, odnosno staratelj.

za teško delo protiv opšte sigurnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ovo je bio prvi put da se dečak ubica susreo sa svojom majkom od dana masakra, posle čega je smešten u specijalnu ustanovu.

Kako Politika nezvanično saznaje on je rekao neke stvari o masakru.

- Dečak je, prema nezvaničnim informacijama, rekao i da se sam prijavio policiji jer se bojao da ga neko ne ubije zbog onoga što je uradio.

Na pitanje tužioca 'šta misli kakva će mu budućnost biti kada izađe', dečak je odgovorio 'ne baš normalna'.

 Iako se dečak već dva meseca (od masakra) nalazi u zdravstvenoj ustanovi zatvorenog tipa na opservaciji, odnosno da se prati njegovo ponašanje, reakcije.., doktori, kako je rečeno, do njegove 21. godine neće moći, ako je ima, da postave dijagnozu dečaku.

U psihijatri postoji stav da se mlađima od 21. godine ne postavlja dijagnoza s obzirom na to da je utvrđeno da se mladima do ove uzrasne kategorije razvija ličnost - objašnjava 'Politikin' sagovornik.

Da bi se utvrdile relevantne činjenice i u vezi sa istragom koja se vodi protiv dečakovog oca, (da je sina vodio u streljanu i obučavao ga da rukuje oružjem i da nije na adekvatan način čuvao oružje), ali i u vezi sa zločinom u školi, Više javno tužilaštvo u Beogradu je, kako se nezvanično saznaje, naložilo da se uradi telekomunikacijsko veštačenje očevog telefona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.