DEČAK UBIJEN DOK SE IGRAO ISPRED SVOJE KUĆE: Više od 30 čaura pronađeno na mestu zločina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 20:12

DEČAK UBIJEN DOK SE IGRAO ISPRED SVOJE KUĆE: Više od 30 čaura pronađeno na mestu zločina!

U dvorištu kuće u Kanzasu vatrenim oružjem ubijeno je dete.

Detetu koje se igralo u dvorištu svoje kuće u Kanzasu, nanete su smrtonosne povrede vatrenim oružjem, saopštile su lokalne vlasti.

Napad u sredu predveče u Kanzas Sitiju, u Kanzasu, dok je još bilo vidljivo, izgleda da nije bio "nasumični čin - izjavila je policijski major Violeta Magi novinarima na mestu događaja.

Policija nije objavila ime, niti godine deteta, ali ga je opisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao "mlađeg maloletnika" - prenosi AP.

Policajci su ranjenog dečaka pronašli u dvorištu.

Prevezen je u bolnicu, gde je konstantovana smrt, rekla je Magi i dodala da je na licu mesta pronađeno više od 30 čaura.

Policija nije saopštila da li je više od jedne osobe bilo umešano u napad, ili da li je meta bio dečak ili odrasla osoba sa kojom je bio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.