DEČAK UBICA NE ŽELI DA ČUJE ZA MAJKU: Evo kako je odreagovao na pomen njenog imena

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 18:29

DEČAK UBICA NE ŽELI DA ČUJE ZA MAJKU: Evo kako je odreagovao na pomen njenog imena

Nakon toliko vremena od zverskog zločina, dečak-ubica nije ni zastao da promisli o tragediji koju je počinio, već svakog dana pokazuje koliko je ravnodušan.
Dečak-ubica koji je 3. maja počinio stravičan masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", odmah nakon tragedije, prebačen je na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu, gde se i dalje nalazi.
Pre krvavog pira, on je svojoj sobi do detalja isplanirao način na koji će tog kobnog jutra ući u školu, koje oružje će koristiti, kao i ko će biti njegove mete. Iako su svi očekivali da će kada shvati šta je zapravo učinio i da je deset porodica zavio u crno, pokazati svoje emocije, on to nije učinio.
Takođe,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.