DEČAK-UBICA IZ RIBNIKARA IZNOSI SVE ŠOKANTNIJE TVRDNJE! Lekari FRAPIRANI, priča JEZIVE stvari: Neverovatno je koliko mrzi majku, mučno ga je slušati

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 16:29

DEČAK-UBICA IZ "RIBNIKARA" IZNOSI SVE ŠOKANTNIJE TVRDNJE! Lekari FRAPIRANI, priča JEZIVE stvari: "Neverovatno je koliko mrzi majku, mučno ga je slušati"

Postavio novi zahtev

Dečak-ubica koji je 3. maja 2023. godine izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' kada je očevim pištoljem usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole, od dana kada je izvršio krvavi pir smešten je u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

Njegovo ponašanje poslednjih deset meseci koliko je prošlo od zločina kakav Srbija ne pamti svakodnevno frapira najpre lekare i medicinsko osoblje klinike, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a njegova hladnokrvnost u potpunosti je slomila roditelje ubijene dece na saslušanju na suđenju protiv njegovog oca.

Kako se nezvanično saznaje, dečak u poslednje vreme stalno ponavlja kako želi da sarađuje sa policijom, ali pod svojim uslovima. Takođe, ponavlja da će raskrinkati majku.

- Dečak je do sada tražio da izađe napolje, tražio je da šeta, gleda fudbal, papire i bojice kako bi crtao, imao je neke nerealne prohteve... Pored toga je samo ćutao, progovorio bi samo kada bi nešto želeo, nešto što bi njega ispunilo... Majka ne može da ga vidi, ima zabranu suda, a on to ni ne traži, nema nikakvu želju da je vidi, niti da razgovara sa njom, samo želi da joj naudi - priča nezvanični izvor i dodaje:

- Konstantno ponavlja da želi da sarađuje, da će ispričati sve do detalja, sve vreme ponavlja da će otkriti kako mu je majka pomagala. Jezive su stvari koje izgovara. Želi saradnju sa policijom, ali hoće i da mu budu ispunjeni prohtevi koje ima, pa će onda kako kaže da progovori. Mučno ga je i slušati, ali je neverovatno koliko mrzi majku, bar kroz ono što izgovara - zaključuje izvor.

Da podsetimo, optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je predloženo da sud oca osudi na kaznu zatvora od 12 godina, a majku na dve i po godine.

Izvor: Srbija Danas/Republika/A.D./Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.