Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 12:54

DEČAK JURIO DA SPASI SESTRU! Stravične izjave potresenih učenika koja su svedočila MASAKRU u školi: "Ne, ti ideš sa mnom!" (VIDEO)

Učenici OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru gde se jutros dogodio masakr su u šoku.

Dečak (14) je ubio osmoro dece i čuvara, dok je ranjeno šestoro đaka i nastavnica.

- Čuo sam 20 hitaca sa glavnog ulaza škole i ništa mi nije bilo jasno. Učiteljica je rekla da ostanemo svi tu, a onda je došao nastavnik istorije i rekao da je bila pucnjava u školi. Izleteli smo iz učionica, bila je opšta panika. Nismo znali šta se dešava. Došla je brzo policija, mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je bilo 10, 15 patrola - rekao je dečak (10) koji je i dalje u stanju šoka.

Učenica koja je svedočila krvavom piru kaže:

- Videla sam obezbeđenje kako pada, mislila sam da neko baca petarde. Imala sam fizičko i išla gore na poslednji sprat. Videla sam obezbeđenje kako pada. Mislila sam prvo da neko baca petarde. Otrčala sam dole i rekla nastavnici fizičkog da pucaju. Svi smo čekali na bezbednom i tada smo čuli još pucnjeva.

Kako dodaje, družila se sa učenicima iz tog odeljenje, a od dečaka koji je počinio masovno ubistvo to nije očekivala.

- Ne znam da li je bilo naznaka da bi uradio tako nešto. Bio je fin i tih i imao dobre ocene. Nikada ne bih rekla da će tako nešto da uradi - rekla je ona.

Jedan od roditelja kaže da je njegov sin čuo pucnje.

- Izašao je napolje i mislio da su petarde i kad je skapirao otrčao je da spase mlađu sestru - kaže on i dodaje:

- Tad je ubica već pucao redom i on je utrčao u odeljenje gde je sestra da je spase i učiteljica mu je rekla šta lupaš, izlazi napolje. On je bio odlučan i rekao sestri - ne, ti ideš sa mnom - i tako je izvukao sestru. I onda su svi počeli da beže, jer su skapirali u stvari šta se dešava.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu čitajte klikom OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.