DEČAK JE IZMISLIO PRIČU DA JE OTET?! Ne dešava se prvi put - evo šta je majka rekla na to

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2022, 18:12

DEČAK JE IZMISLIO PRIČU DA JE OTET?! Ne dešava se prvi put - evo šta je majka rekla na to

Dečak je pronađen u Deču oko 13:40 časova

Dečak V. J. (10), koji je nestao jutros oko 9 sati selu Karlovčić, u opštini Pećinci, pronađen je u obližnjem selu Deč oko 14.30 sati. Iako je prvobitna informacija bila da je dete oteto, dečak je priču izmislio.

Vidno uznemirena majka dečaka prvobitno je rekla da su dete oteli, držali ga u napuštenoj kući i tražili otkup.

Kako se nezvanično saznaje, dečak je i ranije nestajao, te da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovakva situacija ne dešava prvi put. Ove navode potvrdila je i majka prilikom iskaza.

Naime, ona je navela da je dete biciklom otišao u obližnju prodavnicu, odakle se nije vratio. To se, navodno, događalo i ranije, kada je dečak umeo bez reči da ode u drugo selo.

Podsećamo, bicikl je pronađen ispred prodavnice, a u 13.40 časova dečak je pronađen u Deču. Policija utvrđuje okolnosti događaja i ništa ne prepušta slučaju.

U istragu je uključeno i nadležno tužilaštvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.