DEČAK (4) NESTAO U ŠUMI: Satima tragali za njim, a snimak kada su ga našli ZALEDIO sve - evo ko je bio pored njega! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 22:51

DEČAK (4) NESTAO U ŠUMI: Satima tragali za njim, a snimak kada su ga našli ZALEDIO sve - evo ko je bio pored njega! (VIDEO)

Nestalog dečaka su policajci našli u šumi, a njegov verni prijatelj se nije odvajao od njega.

Četvorogodišnji dečak se izgubio u šumi u Atlantik Sitiju, ali su ga policajci ubrzo pronašli. Prestravljeni dečak je nestao nakon što je u sredu uveče odlutao iz svog doma, sa svojim psom, crnim labradorom, pored sebe. Pronašli su ga policajci i objavili snimak spasavanja.

Policajci su trčali ka dečaku, koji se vidi na početku snimka, koji je bio obučen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo u majicu i šorts. Dečak je pronađen oko 800 metara od svoje kuće, navodi Dejli mejl. "Hej prijatelju... Imam te... Dobro si", rekli su policajci umirujućim tonom dečaku. Četvorogodišnjak je plakao i naricao: "Izgubio sam cipelu... Izgubio sam cipelu".

Dečakova majka je rekla da je čula sinovljev plač, ali da nije mogla da ga pronađe više od sat vremena. Zatim je sa policajcima pratila zvuke dečakovog glasa i oni su ubrzo uspeli da ga lociraju. Bio je potresen incidentom, ali je ostao nepovređen i pas je sve vreme bio pored njega i nije se odvajao. Policija nije otkrila šta je dečaka navelo da odluta u šumu.

This is the moment police in New Jersey found a missing four-year-old boy who wandered into the woods with his dog, almost half a mile away from his home.

Latest US news: https://t.co/DE8c8Jnmbh pic.twitter.com/Yg4KhO9y1x

— Sky News (@SkyNews) April 3, 2023

- Zahvalni smo što smo mogli da izvestimo da je zahvaljujući brzoj reakciji policajaca i njegove majke, prestravljeno dete bezbedno locirano i dobro je zdravstvenog stanja - napominju iz policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.